Lifestyle, Νέα & Τάσεις

Καλώς ήλθατε..

Δεν το λέμε εμείς, ορκιζόμαστε! Τα χειροποίητα αντικείμενα αποτελούν αδιαμφισβήτητα το νέο hot fashion trend! Φτιαγμένα από κάθε λογής υλικό από δέρμα, κλωστές, νήμα, μέταλλο, σύρμα ή ξύλο, αλλά και ανακυκλώσιμα υλικά, ημιπολύτιμους λίθους, στρας και χάντρες, τα χειροποίητα αξεσουάρ αποτελούν την πιο must επιλογή των απανταχού fashionistas που θέλουν να ξεχωρίζουν και να αισθάνονται μοναδικές.

Με βασικούς πρωταγωνιστές τις εντυπωσιακές χειροποίητες τσάντες που πλέον μπορούν να συναγωνιστούν ακόμη και τα πιο εξεζητημένα αξεσουάρ – αλλά και τα ευφάνταστα χειροποίητα αξεσουάρ σε διάφορα σχέδια και χρώματα που συνήθως πια κοσμούν εκτός από εμάς και την διακόσμηση του σπιτιού μας, όλες οι δημιουργίες μας φτιάχνονται στο χέρι από ταλαντούχους δημιουργούς και έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και το σεβασμό του χώρου της μόδας.

Η ΈΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ

Αυτό όμως, που είναι το πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως η ατελείωτη έμπνευση των δημιουργών μας δεν περιορίζεται πλέον στα στενά όρια των συνηθισμένων επιλογών.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, εκτός από τα κλασσικά σχέδια, οι δημιουργοί πλέον σε προκαλούν να δεις τη ζωή σου αλλιώς, να νιώσεις ελεύθερη και να στολίσεις και άλλα πιο απροσδόκητα σημεία του σώματος σου και όχι μόνο.