Το Blanco Bolsa για εμάς είναι η φιλοσοφία του λευκού καμβά.

Στο Blanco Bolsa η φιλοσοφία του λευκού καμβά εκπροσωπεί την δυνατότητα να ξεκινάς κάνοντας μία νέα αρχή με κάθε νέο σχέδιο το οποίο δημιουργείς.

Είμαστε μία ομάδα γυναικών οι οποίες αγαπάμε την μόδα αλλά παράλληλα αγαπάμε και την τέχνη του πλεξίματος που χρονολογείται από τον 4ο αιώνα μ.Χ. Οι περισσότερες ιστορίες πλεξίματος παίρνουν μέρος κάπου στην Μέση Ανατολή. Από εκεί διαδόθηκε στην Ευρώπη δια μέσου των μεσογειακών εμπορικών οδών και στην συνέχεια στην Αμερική με την Ευρωπαϊκή αποικιοκρατία.

Σήμερα, θα λέγαμε ότι το πλέξιμο μπορεί να αποτελέσει ένα είδος διαλογισμού. Όμως η τέχνη του πλεξίματος έχει κι άλλα στοιχεία, όπως υπομονή, επιμονή, φαντασία, αποφασιστικότητα, δημιουργία, το ατέρμονο κυνήγι της τελειότητας.

Σε συνδυασμό με την μόδα η οποία μονίμως μεταβάλλεται προσπαθούμε να προσφέρουμε διαρκώς νέα σχέδια και ιδέες σε όλες τις γυναίκες του κόσμου ώστε να μπορούν να εκφράσουν την μοναδικότητα τους μέσα από αυτό κρατώντας μία τσάντα Blanco Bolsa.

Πηγή έμπνευσης για εμάς αποτελλούν η φύση, προσφέροντας μία γκάμα δημιουργιών σε γήινες αποχρώσεις, αλλά και τα διεθνή ταξίδια με επιρροές street, moroccan και boho. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε κάθε φορά κάτι ξεχωριστό το οποίο να μπορεί να μας ανανεώσει την διάθεση αλλά και να μας ταξιδέψει.