Γενικά

Πώς να καθαρίσετε την τσάντα σας: Οδηγός βήμα προς βήμα

Συμβαίνουν λάθη, η ζωή μπορεί να είναι ακατάστατη, αλλά οι τσάντες μας κατασκευάστηκαν για να συμβαδίζουν με τον πολυάσχολο τρόπο ζωής σας. Εάν έχετε βρεθεί αντιμέτωπες με μια κολλώδη κατάσταση (κυριολεκτικά) και έχετε ψάξει στο Google αν θα μπορούσατε ή όχι να χρησιμοποιήσετε πλυντήριο, αυτή η ανάρτηση είναι για εσάς.

Σχεδιάζουμε τις τσάντες μας έχοντας κατά νου την ευκολη και απλή φροντίδα τους. Δεν χρειάζεται όλες στεγνό καθάρισμα — μπορείτε είτε να πλύνετε είτε να καθαρίσετε κάθε μία από τις τσάντες μας και με άλλους τρόπους. Το αναλύουμε σε απλά βήματα και σας δείχνουμε πώς να καθαρίζετε την τσάντα σας βήμα προς βήμα ανάλογα με το υλικό.

Μάθετε πώς να καθαρίζετε τις πλεκτές σας τσάντες, αλλά και τις βαμβακερές, με μικροΐνες, τις πολυμονωμένες και τις δερμάτινες τσάντες σας.

Βαμβακερές

01 κλείστε όλα τα φερμουάρ πριν το πλύσιμο
02 Πλύνετε στο πλυντήριο με κρύο νερό σε απαλό κύκλο με ένα απαλό απορρυπαντικό

Λάβετε υπόψη ότι δεν πλένονται όλες οι βαμβακερές τσάντες μας στο πλυντήριο. Λόγω κατασκευής και υλικού, ορισμένα κομμάτια χρειάζονται στεγνό καθάρισμα.

Τσάντες με μικροΐνες

Καλα ΝΕΑ! Πολλά από τα στυλ τσάντας μικροϊνών μας πλένονται και στο πλυντήριο. Ελέγξτε ξανά την τσάντα σας στο blancobolsa.gr για συγκεκριμένες οδηγίες ανά στυλ.

01 καθαρίστε το σημείο με ένα απαλό απορρυπαντικό
02 ξεπλύνετε καλά
03 απλώστε σε ευθεία επιφάνεια για να στεγνώσει

Δερμάτινες τσάντες

Πανεύκολο!

01 Ταμπονάρετε απαλά με ένα απαλό, λευκό, υγρό πανί τα σημεια που θελετε να καθαρισετε.
02 Επαναλαμβάνετε δεύτερη φορά όπου χρειάζεται.
Η ομάδα μας συνιστά να ελέγξετε ξανά τις οδηγίες φροντίδας που αναφέρονται στον ιστότοπό μας για τη συγκεκριμένη τσάντα σας πριν τον καθαρισμό.

Τώρα που η τσάντα σας είναι λαμπερή, λαμπερή και καινούργια, τραβήξτε μια φωτογραφία και δημοσιεύστε τη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #blacobolsa και θα έχετε την ευκαιρία να εμφανιστείτε στον ιστότοπό μας και στα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αφήστε μια απάντηση